diumenge, 22 de setembre del 2013

Sortida platja d´El Prat 22/09/2013

Sortida Platja d´El Prat diumenge 22//2013


Avui, he anat a pescar, de nou, a la platja d´El Prat, a Barcelona, però en aquesta ocasió m´ha acompañat la meva filla. Hem arribat al voltant de les 11:45 i hem marxat vora les 18 hores. 

Al començar, he muntat dues canyes: la vella y la del Decathlon, totes dues amb doble ham. Una amb ham del 4 i del 6 i l´altre amb hams del 6 i del 8

La platja era plena de gent. No com a l´estiu, però hi havia força gent prenent el sol, passejant, pescant i inclús banyat-se

La gent ha anat venint i marxant mentre nosaltres erem a la platja, fins hi tot, un pescador amb la seva família, s´han instal-lat a la nostre dreta. Pescador que amb molt menys temps que nosaltres ha pescat una palometa ben gran, i ha marxat d´hora.

La nostra fe anava mimbant, així que he decidit muntar la petita canyeta dels nens, també comprada al Decathlon per 9,95€ Es la que es veu a la imatge, muntada amb un rodet Sagarra 80. "Massa rodet per tant poca canya", em direu, però el que venía amb la canya s´em va trencar al relliscar a Cubelles a un espigó. 

L´he muntat amb 3 hams 4,6 i 8 i un plom de 40 gr després de llençar molts cops, per fi hem pescat una palometa petiteta. No donarà ni per un esmorzar,  però ha sigut molt important per el nostre amor propi...

Amb les canyes grans no hem pescat cap peix, només dos crancs minúsculs que no servirien ni per fer una sopa, per tant els hem retornat al mar per que es faixin grans. 

Cal dir que ho hem passat mot be i la Paula ha disfrutat molt


Quan ha vist que pescàvem un peix, ha volgut que li ensenyi a pescar... per mi, tot un orgull. De moment, la primera lliço ha sigut apendre a recollir.

La propera vegada, ho passarem millor, per que vindrá el Dani, que avui tenia febre. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada